Orangetime helps – Every goal is a success

Mis seob Orangetime, jalgpalli ja heategevust?

Orangetime projektijuht Mikk naudib lisaks sündmuste projekteerimisele ka jalgpalli ning kõike sellega kaasnevat. Nii on viimased kolm hooaega olnud ta tegev jalgpalliklubis FC Tallinna Reaal, kuhu kuuluvad ka nimekad näitlejad, muusikud ning teised kreatiivsed ja muidu fantastilised inimesed. Kaks korda nädalas saab seltskond kokku, et palliplatsil õhtut veeta. Jalgpallimäng hobina on tore, kui seda toetavad head inimesed.

Kasusaamine on vastastikune. Kui Orangetime kasutab oma võimekust üritusturunduses, saavad sellest ettevõtted ja nende töötajad emotsionaalset kasu, mis omakorda võimendab tulemusi äritegevuses. Kui FC Reaal lööb palliplatsil väravaid, siis saab meeskond sellest emotsionaalset kasu. Kui midagi teha, siis ikka kirega ning samal ajal mõeldes, kuidas sellest tegevusest võiks kasusaamine laiemale publikule kanduda.

Kõike seda silmas pidades otsustasime sellest aastast siduda sponsorluse, jalgpalli ning heategevuse. Nii on sõlmitud kokkulepe, et Orangetime annetab alates jalgpallihooaja algusest iga FC Reaali löödud värava pealt 30 EUR Eesti Vähifondile ‘’Kingitud elu’’.

Jääb vaid loota suuremat väravatesadu, mis lõppeda ei taha.

football field-orangetime-man