Meie uus projektijuht – Joonas!

Kui saaksid õhtusöögile kutsuda ükskõik kelle kogu maailmast, siis kelle kutsuksid?

Eckhart Tolle. Ilmselt vaikiksime suurema osa õhtusöögist teine teisel pool lauda 🙂

Milline oleks sinu jaoks täiuslik päev?

Filmis “About Time” oli peategelasel võime minna tagasi ükskõik millisesse ajahetke enda minevikus ja teha oma valikuid ümber – suudelda tüdrukut, keda oleks tahtnud suudelda, aidata sõpra, kes oleks abi vajanud jne. Filmi lõpuks, olles oma võimet palju (ära)kasutanud, oli tema jaoks kõige südamelähedasem rakendus mineviku külastamise oskusele elada igat päeva läbi kaks korda – esimene kord tavaliselt, aga teine kord märgates väikeseid detaile, mis esimesel korral tähelepanuta jäid. Stressamata. Argimuredest vabana. Nautides. See vast olekski täiuslik päev.

Kui saaksid homme ärgata ühe uue oskuse, võime või omadusega, siis mis see oleks?

Lendamine. Olen alati unes näinud, et ma seda teen.

Kelleks tahtsid väiksena saada?

Arvan, et liiga põnev oli, et väga palju tulevikust mõelda. Mingi periood tahtsin advokaadiks saada – käisin toas ringi viigipükste, triiksärgi ja eest nööpidega väärika kampsuniga. Sussid olid ka jalas nagu enesest lugupidaval džentelmenil ikka. Jean-Claude van Damme filme vaatasime ka palju ja suure huviga. Väga paelus see ajatu süžee, et mees jõuab omadega põhja ja siis kõige suuremas hädas leiab õpetaja, kes tutvustab talle uut viisi kuidas elada ja aitab sisemise jõuni. Pöördelt löögid, saltod jms olid muidugi peamised põhjused, miks filmid meeldisid 🙂

Mis viib sind kõige paremini zeni?

Discgolfi mängimine. Sellest on muidugi juba natuke maniakaalsus välja kujunenud, aga looduses üksi (või koos) olles oma viskega harmoonia otsimine. Imeline viis palju väljas olla. Muusika kindlasti. Lihtsalt istumine ja kuulamine – klassika, elektrooniline, tegelikult ükskõik mis stiil. Klaveri mängimine ka kindlasti. Vahepeal lihtsalt harmooniate kuulamine. Orangetime’is töötamine!!!!!

cat-man-joonas