Sünnib ja küpseb Vormsi mere taga

Neil vähestel hetkedel, mil ma loovat ja strateegilist agentuuritööd ei tee, uitavad mu mõtted tihti Vormsil, ägedal väikesaarel, mis on juba aastaid mulle ja mu perele mõnusaks pelgupaigaks. Elus on juba nii, et kui sulle midagi väga korda läheb, hakkad selle peale järjest rohkem mõtlema ja varsti selle nimel ka tegutsema. Ei läinud ka seekord teisiti.
Enne suurt sõda tehti Vormsi saarel suurepärast leiba, mida hinnati kõrgel ka mandrirahva hulgas. Oli leivameister ja pagarikoda. Siis tekkis aastakümnete pikkune paus ning leivategu vajus varjusurma. Kuna nii ägedal kohal kui Vormsi peab oma leib olema, siis tekkis tugev sisemine tunne, et leivategu tuleb taas au sisse tõsta. Kolmekesi koos Andrese ja Kerstiga oleme nüüdseks aastajagu juba Ormsö leiba teinud ja selle fännibaasi kasvatanud.
Vormsi leib ja krõpsud valmivad Vormsi saarel. Meie eesmärgiks on jõuda oma toodetega lähiajal ka mandrile, hoides samas tootmine jätkuvalt sellel mõnusal väikesaarel.
 leib ja kuivik
Hardi