Läbi aegade rahvusvaheliseim suvi

Päike lõõmab. Õhk on päikesekreemi lõhnast paks.  Jäätised sulavad mööda küünarnukke alla ja tilguvad vahvlist läbi. Elu nagu asfaltkattega wokipannil. Kodudes lüüakse Speedod tolmust puhtaks ja joostakse plätude plaksutuse saatel võidu laintesse, froteerätikutest keebid lehvimas. Nii fun, et ühe plätu kadumist ei pane tähelegi.

Orangetimel oli aga hoopis teistsugune suvi. Juba kohe alguses sai selgeks, et kalender on suurest infost välja veninud ja maailma parimad logistikud saavad silmad ette. Speedod ja bikiinid jäävad ootele. Varrukad üles!

Hooaja stardipaugu andis Mindvalley U, kellega koos vallutasime alguses Kultuurikatla ja hiljem piraatidena ka Lennusadama. Inimesed, kes olid üle maailma kokku tulnud, said peale uute tutvuste kaasa kogemuse, mille jaoks tuli ilmselt tellida lisapagas. Kirglik ja hull kamp! Isiklikud mereteemalise stiilipeo maksimumpunktid lähevad naisele, kes riietas end mereprügiks. Ge-ni-ous!

Sealt alates oli varbaga vesi katsutud ja edasine tuli juba elegantse pommhüppega. Suvi ja muusikafestivalid on kui särk ja … Coca-cola hoolitses selle eest, et meil oleks 
Baltikumi kõik suurimad ja ägedamad festarid kalendris kirjas. Festivalidele viis meid kohale rodeooo…wait for it… pudel! Täpselt nii! Custom-made tulipunane voodriga pudel, mille otsas suvele vastu ratsutati, taustal voolamas Coca jõed ja kokteilid.

Samal ajal teises kohas…

Pool Orangetime’i tiimi ootas Saulkrastis kämpingus Helmese ägedaid inimesi Eestist ja Valgevenest, et anda avalöök suvepäevadele. Sukeldusime pea ees analoogimaailma ja äratasime kõik digitaalse PÄRISELT ellu!

Mõnepäevase vahega järgnes täielik mammut-kombo Ida- ja Lääne-virumaal. Kõigepealt nädalane Taxify Summer Summit, mille jaoks sai randa, otse vee äärde ehitatud põhimõtteliselt üks suur maja. Külalised rohkem kui 20-st erinevast riigist said kasta varbaid vette, nautida päevaseid konverentse, muusikat ja pidu hommikuni! Lääne-Virumaal Lainelas sättisid end samal ajal sisse Playtechi 350 inimest ja algas mega suvitamine. Kõik päevituse liigid käisid läbi!

Orangetime’i kontori koristaja on hakanud selle aja peale natuke muret tundma, sest juba mitmendat nädalat koristab ta ainult iseenda järgi. Tiim ise on kogu aeg ühenduses, et näod meelest ei läheks ja tehakse check-uppe.

Umbes 2 hommikuäratust hiljem võetakse tempo taas üles ja Balti Jaama turu II korrus saab make-overi. Swedbanki kliendid saavad ainulaadse kogemuse pidada oma kliendivastuvõtt keset hiiglasliku turgu. Õues laiutasid grillid, päike paistis ja lauad olid kõige hea ja parema all grandioosselt kokkuvarisemas.

Kalendrisse vaadates tundub, et nende numbritega loetakse hoopis sekundeid. Kohe on suvi läbi! Hooaja lõpp tuli sama rahulikult, kui herilasepesast peenraha korjamine.

Coca Colaga korraldasime suure suvelõpu laevareisi ja peo Tallinna lahel. Muusika mängis, fotograafid hullusid ja inimeste naeratused rebenesid.

Aga alati ei ole kõik teemad lõbusad. Tuleb osata kohaneda. Mõni kilomeeter eemal meie merereisist toimus kommunismiohvrite memoriaali avamine ja mälestuskonverents. Üritus puudutas paljusid, mida näitas suur osalejate hulk. Kogu üritus sai väga laia kohaliku ja välismeedia kajastust.

Peale mainitud sündmuste toimus veel palju muud mille üle uhkust tunda. See suvi oli läbi Orangetime ajaloo kõige aktiivsem. Laitmatu töö-flow taga peituvad alati higipales ettevalmistus ja kirg. Sellist spurti saab teha ainult sellise tiimiga, kel seljad koos. See kiire aeg õpetas jälgima agentuuri sisest logistikat ja kasvatas meeskonda. Oleme jätkuvalt näljased!


Helmese suvepäevad Dare to be Analogue
Helmes, suvepäevad, pacman

Taxify, suvepäevad, narva-jõesuu
Taxify Summer Summit


Coca-cola ala suvefestivalidel
coca-cola, positivus, suvefestivalid, rodeo


coca-cola, positivus, suvefestivalidCoca-cola ala suvefestivalidel

kommunism, memoriaal
Kommunismiohvrite memoriaali avamine

swedbank, Balti Jaam turg
Swedbanki kliendivastuvõtt

Orangetime event, surftown, kalipso
Orangetime toimekas meeskond

Coca-Cola paadisõit

 

Jorven