Case Study: Toyota C-HR esmaesitlus PÖFFi peo raames

Väljakutse

Kliendilt tuli briefing eesmärgiga esitleda Toyota värskeimat ja disainirikkaimat hübriidlinnamaasturit C-HR avalikkusele. Kuna tegu on väiksemat mõõtu linnamaasturiga, pidime hoolikalt mõtlema, kus teha esitlus, et see jõuaks suure massi inimesteni.

Juba aastaid oleme tegelenud autode esitlemisega ja kogenud, et üha raskem on kutsuda inimesi autode esmaesitlusele, eriti sellisele, kus on tegu väiksemat sorti keskmise hinnaklassiga linnamaasturiga. Sellised autod on võtnud võimust juba erinevate tootjate poolt kõikjal Eestis.

Tootja poolt saime märksõnad, et uus Toyota C-HR sihtrühm on: trendikas noor, hipster, linnainimene, edukas poissmees, naisterahvas, keskkonnateadlik inimene.

Lahendus

Teades, et kliendil on pikaajaline koostöö PÖFF filmifestivaliga, otsustasime teha nö. komboürituse: traditsiooniline PÖFFi pidu ja uue Toyota lansseerimine. Parim asukoht, mis kirjeldaks iga sõnaga sihtrühma – Telliskivi Loomelinnak.

Olles saanud kliendilt kinnituse, pidime lisama üritusele veelgi vürtsi, et lansseerimisüritusele tuleks kohale rohkem naissoost autohuvilisi.

Jõudsime lahenduseni, et auto esitluse hetkel toimub ka moeshow. Siin tuli meile appi Reet Aus, kes oma trenditeadlike ja loodustsäästvate põhimõtetega haakub Toyota kontseptsiooniga nagu magnet metalliga.

PÖFFi pidu algas kell 23:00, sellele aga eelnes samades ruumides toimunud VIP Toyota pidu, mille raames esitlesime suure show ja actioni saatel uut hübriidautot Toyota C-HR.

Tulemus

Uue Toyota C-HR esmaesitlus PÖFFi peo raames

34 registreerimist proovisõidule

6 meediakajastust

800 külalist

700 kutsutut

Kaks Piusi õhtujuhtide rollis

2010 joodud kokteili

5220 söödud suupistet

200+ fotoseina pilti Toyota C-HR taustal

Katkendeid väljaannetest:

https://www.accelerista.com/auto/hubriidauto/galerii-toyota-c-hr-esmaesitlus/

http://publik.delfi.ee/news/paevapilt/fotod-poffi-ohtusevoondi-suursundmusele-kogunenud-filmisobrad-said-kostitatud-mitme-vinge-ullatusega?id=76322061

“PÖFFi pidu naasis suuremana kui kunagi varem, sest lisaks kinolamatiste lahti tantsimisele, oodati PÖFFihunte uudistama ka festivali koostööpartneri Toyota uut mudelit Toyota CHR. Lisaks aitasid tantsupõranda tuhmistada kodumaised filmitööstusega tihedalt seotud kodanikud ja filmihuvilised. Vaata meeleoluka peo galeriid!”

“Toyota esmaesitles uut C-HR kupeemaasturit Pimedate Ööde Filmifestivali suurel ööpeol Telliskivi Loomelinnaku Vabal Laval. Kohale tulnud filmirahvas sai selle omapärase auto poolt piltlikult ära tinistatud: nii palju positiivset vastukaja kuuleb ühekorraga harva. Toyota on tabanud biiti, tundub, et C-HR on masin, mis meelitab kõiki, soost, vanusest ja eluviisist olenemata.”

Rõõmustame koos kliendiga! 🙂

Toyota C-HR-car