Ettevõtted on oma väiksemate üritustega üksi

On üks teema, mida paljud meie kliendid on juba ammu märganud ja rääkinud, aga neid pole seni osatud kuulata. Meie ütleme selle nüüd välja ja raputame endale ka portsu tuhka pähe: “Suuremate agentuuride kliendid on oma väiksemate ürituste ja koosolekutega üksi!”. Põhjuseid on mitu: üritusturundusagentuuride kõrge hinnatase ja klientide soov suuri kulutusi vältida, eelnevast lähtuv väike motivatsioon, klientide tagasihoidlikkus, sobiva partneri puudumine jne.MySpotit

Olles siiski hea kuulaja ja kiire täideviija, sündis Orangetime’is startup MySpotit, mille eesmärk oli alguses olla üritusruumide AirBnB ning millest on aasta jooksul välja kasvanud keskkond, mis tahab muuta koosolekute ja väiksemate meeskonnaürituste korraldamist igaveseks.

Ah, et kuidas? Siin on kolm mõtet, mis aitavad seda mõista:
1. Parim valik teistmoodi ruume, mida saab rentida erinevateks koosolekuteks ja üritusteks.
2. Põnev valik erinevaid tegevusi, mida saab nendes kohtades teha ning lisaks just koosoleku teemaga haakuva toidulahendusega kokku sobitada.
3. Vajad lisaks pisut abi organiseerimisel – MySpotit projektijuht tuleb sulle appi, kelle tasu ei muuda sind sõnatuks. 

Teeme koosolekute korraldamise lihtsaks, elamuslikuks ja kasu toovaks. Kui oled juba otsustanud oma inimesed kokku kutsuda, siis võta MySpotit appi. Sina sead eesmärgi ja me aitame leida sulle lahenduse koos koha, toidu, logistika ja lisategevusega. 
Me oleme Sinu projektijuhid, mitte vahendajad.

Teeme rutiinist elamuse ja suuremate projektidega saad ikka abi Orangetime’i meeskonnalt!


Hardi ja Mikk
www.myspotit.com