Saage tuttavaks – ürituste projektijuht Marta

Marta_Pikani_Orangetime

Hei! Siinpool ekraani trükib sõnu arvutisse Marta, Orangetime projektijuht ja hunt kriimsilm. Uurisin armsatelt sõpradelt ja kolleegidelt Orangetime agentuuris, mida nad tahaksid minu kohta veel teada ja usun, et kokku sai minu olemust hästi iseloomustav kirjatükk. Aga saame tuttavaks!

Kelleks tahtsid lapsena saada? 

Olen olnud terve elu paras tuulelipp. Mäletan, et lasteaia lõpuaktusel pidid kõik ütlema, kelleks nad tahavad saada ja minu vastus oli “raamatupidajaks ja iluuisutajaks”. Olin ema peale väga pahane, et külaliste hulgast tema naeruturtsatust kuulsin. Tegelikult ei ole mul terve senise elu jooksul nende ametitega suurt seost olnud ja ilmselt tuli mu valik temalegi üllatusena. 

Aga kui ma selle peale mõtlen, siis ega ma ei mäleta, et mul oleks mõni kindel amet meeles mõlkunud, tegin igasuguseid asju ja kõike tublisti. Aga korraldaja-soon lõi minus küll juba varajases nooruses välja – nimelt on mu sünnipäev talvel ja nimepäev suvel. Järgmisel hommikul peale grandioosseid sünnipäevapidustusi ärkasin üles ja hakkasin nimekirja kokku panema, kelle ma küll nimepäevale kutsun, mis tegevused seal peaks olema ja loomulikult – alaplaan vajab ju koostamist, mis sest, et alad on koguaeg samad! Niisiis keerles terve minu aasta pidustuste planeerimise tähe all. 

Mis on olnud Sinu elus kõige suurem väljakutse?

Mul on tunne, et mõned väljakutsed ei saa kunagi otsa! Loomingulise inimesena tahan teha hästi palju ja korraga – olen muusik, laulja, projektijuht ja produtsent ning tahaks olla veel igasuguseid ägedaid asju! Tahaks lõpetada oma maalriõpingud (eelmisel korral pidasin vastu nädala), tahaks õppida aiandust, disaini, ajakirjandust, muusikaproduktsiooni – you name it! Mingil hetkel tekib aga arusaam, et ööpäeva kuskilt tunde juurde ei tule ja tuleb teha valikuid. Ma olen väga õnnelik, et nende valikute tagajärjel olen siin, kus ma olen ja usun, et kõik siiani õpitu ning kogetu on ainult minu praeguses töös boonuseks!

Mida sa oma tugevusteks pead?

Ma olen väga tugev! Tõesti olen. Lisaks ma olen lühike ehk siis ma mahun väga hästi kitsastesse kohtadesse.
Nali naljaks. Kuigi eelmised aspektid on samuti väga olulised, siis oma tugevuseks (millest on ka projektijuhtimisel veidike rohkem kasu) pean eelkõige suhtlemisoskust. Mulle meeldib inimestega suhelda, minu jaoks on oluline vahetu kontakt ning energia, mis tekib inimeste vahel, kes üksteist mõistavad!

Kus näed end viie aasta pärast?

Tööalaselt? Suhtlemas ja töötamas sama ägedate inimestega kui praegu, olles ise sealjuures veel targem ja kogenum kui praegu!

Eraelus? Kahe lapse, kahekümne looma ja talu võrra rikkamana!

Kes on Sinu lemmik Guns N’ Roses tiimist ja miks? Lisapunkti annab kui ütled ka oma lemmiklaulu nende repsist.

Ei saa pattu salata, et minu põlved võtab nõrgaks üks meelas kitarrisoolo –  /

Ma võtaks neli lisapuntki palun, sest ühte välja tuua on liiga keeruline:

  • minu go-to karaoke lugu on alati üks ja ainus “Sweet Child o’mine”
  • minu hea-tuju-lugu on “Paradise City”
  • kui on vaja välja elada, panen käima “Welcome To The Jungle”
  • lugu, mida esitaksin Guns N’ Rosesiga koos –  “Patience”
Comments

There are no comments yet.

Leave a comment